Najnovšie recenzie zo sekcie Matrace
- Pohodlný, cenovo dostupný matrac.Mali sme už aj drahší ale vôbec neni rozdieľ medzi nimi.
- Tento je ešte lepší optoti predošlēmu.
- Čakala som že matrac bude tvrdší
S lamelovym matracom Jelinek mam dobru skusenost, pouziam ho uz 22 rokov. Teraz som si objednala nahradny potah, pretoze povodny sa mi castym pranim znicil. Novy potah je kvalitne usity a velmi dobre sa s nim pri vymene manipulovalo, nakolko po celom obvode je zips .
Odporucam.
Casarredo FUTURA
Pridané: 7. apríla 2024
(naposledy upravené 7. apríla 2024)
Zakúpený v Kralovstvokresiel.sk
Ok
Vymieňali sme starý doplnkový matrac. Chceli sme niečo tvrdšie, tento matrac splnil očakávania.
spokojnosť
Pohodlné zvonku vypracované vrchný poťah sa dá prať pohodlné spanie.
Super produkt.
- Matrac maximálne spĺňa manželkine požiadavky na dobrý spánok a tak aj ja mám dobrý spánok a matrace môžem len odporúčať!
Zatiaľ som nenašiel žiadny problém s matracom a som s ním maximálne spokojný.
Jaamatrac Bambino Console
Pridané: 3. apríla 2024
(naposledy upravené 3. apríla 2024)
Zakúpený v Detská posteľ.com
Pôsobí na mňa príliš umelo
Matrac je kvalitný , už sme jeden s posteľou kupovali na Wilsondo a boli sme veľmi spokojný preto sme s ďalším nákupom ani chvíľu neváhali.Produkty sú podrobne opísané a preto sa netreba báť, že nemáte matrac odskúšaný osobne.Za nás super
Výborný matrac, super cena, fajn vysoký
- mne vyhovuje
- Výborný matrac, syn spí na mäkšej strane
- Vynikajúca kvalita
Som veľmi spokojná s tovarom
Spokojna kvalitné vyborne odporučam ceba super vychytali sme akciu zo 140 e na 87 spokojnost
- Kvalitný
- Pohodlný
- Cenovo dostupný
- Zápach z obalu (novoty) ani po týždni nie je kompletne odvetraný
- Na mňa trošku moc tvrdý, ale toto je iba o preferencii
Pomer cena výkon naozaj super :)
ComfortMatrace Diplomat Premium
Pridané: 26. marca 2024
(naposledy upravené 26. marca 2024)
Zakúpený v ComfortMatrace
Hľadala som mäkký matrac s dobrou cenou. Aj napriek tomu, že predávajúci deklaroval, že ide o mäkký matrac (H2), tak tento mäkký určite nie je. Radím, radšej si doplatiť a vyskúšať v kamenej predajni či matrac spĺňa vaše predstavy.
Navyše mám veľmi zlú skúsenosť s dopravnou službou. Matrac prišiel v poškodenom obale a ten bol znečistený na dvoch miestach , dokonca aj s poškodenými vláknami. Vzhľadom na nadrozmernosť a zlú manipuláciu s tovarom som ho nevracala späť. Ihneď som o tom informovala mailom predávajúceho, no ten sa ani len neunúval odpovedať mi do dnešného dňa. A to som platila za dopravu 16 euro.
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »