Najnovšie recenzie zo sekcie Matrace
- možnosť atypu
- Pohodlný
- rýchle doručenie, spokojnosť
- Priaznivá cena
Bohovsky sa na tomto matraci spí. Už jeden taký mám na chalupe, Betta 180 x 200, tak som automaticky siahla po takom istom, len menšom - 160 x 200. Som naozaj veľmi spokojná .
- Super kvalita za super cenu
Výhodná cenovo ponuka 1+ 1. Výhoda rôznej tvrdosti na stranách matraca.
Super matrac pre bábo
Matrac sme volili veľmi precízne, nakoľko sme nároční používatelia, ktorí majú veľa špecifických požiadaviek. Tento matrac ich spĺňal všetky. Komunikácia s obchodníkom bola veľmi rýchla, bezproblémová. Ak sa pozerám na cena VS kvalita, tak v tomto prípade platí veľa muziky za málo peňazí, nakoľko sme tých predajcov prechodili krížom-krážom mnoho, ale cenovo sa tomuto nič nevyrovnalo. Náš výber neľutujeme a môžeme vrelo odporúčať aj ďalším zákazníkom, ktorí nad týmto matracom rozmýšľajú. Veľký palec hore :)
Zatiaľ skúšam, ale vyzerá dobre a kvalitne.
vznikajúca kvalita zodpovedajúca označeniu a popisu produktu na webe
- Polohovateľný matrac.
vyhovuje mijím potrebám
- dve tvrdosti - 4 a 5
- chceli sme matrace s lenivou penou
- výška - 21 cm, ľahšie sa z nich stáva, keďže sú tiež dostatočne tvrdé
- príjemný spánok a zobudenie
- kvalita matracov
- možnosť výmena poťahu za normálnu cenu (do 50 eur/matrac)
- vyššia cena ako sme pôvodne predpokladali - no matrace kupujeme raz za 10 rokov - takže sme radšej volili kvalitu
Sme spokojní s výberom tohto matraca. Odporúčam.
Tovar už mám som spokojná, ale nevedela som sa dovolať do obchodu 3 x som skúšala ale dopadlo to dobre
- spokojnosť s výberom matraca, presne podľa popisu
Mám ho iba pár dní.
Rýchle vybavenie, dodanie, bezproblémová výmena tovaru.
Matrac je dobrý, kvalitný velice dobre sa na ňom spí. Na kvalitu mi vyhovuje je akurát.
- moznost prehodit matrac na tvrdsiu a maksiu stranu
- da sa oddelit zipsom oblecka na cistenie
- Deťom sa spí výborne
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »