Najnovšie recenzie zo sekcie Matrace
- Boli ma chrbát
Skoro nepôjde sa mi do postele musím ho tam natlačiť
Wilsondo Brave
Pridané: 10. septembra 2024
(naposledy upravené 10. septembra 2024)
Zakúpený v Detská posteľ.com
- Super som sa vyspal aj Manželka si pochvaľovala i keď ja preferujem tvrdšie a ona mäkšie matrace ale tento nam sadol obom za čo som vďačný
- Žiadna ma nenapadá
Spokojnosť
- Najlepší matrac aký som kedy mala
Reakcia značky Ecomatrace
Dobrý deň, ďakujeme za nákup. Budeme sa tešiť, že sa na nás opäť obrátite.
- Vysoký matrac
- Pohodlne tvrdý
- Veľmi dobre sa na ňom spí
Keďže máme nízku posteľ z masívu, rohodli sme sa objednať tieto vysoké matrace, ktoré náš problém vyriešili. Z postele sa oveľa lepšie vstáva. Matrace sú veľmi pohodlné na tej mäkkšej strane, ale tá tvrdá strana vyzerá byť veľmi tvrdá pre nás. Výhodou je, že tvrdšia strana tým pádom podopiera matrac zospodu.
- extrémne pohodlný matrac s najvyšším komfortom
- pre ničím nerušený spánok
Tento matrac používame na 20 lôžkach v ubytovacom zariadení už asi 8 mesiacov. Naši hostia sa už niekoľko krát pýtali na značku a dodávateľa matracu. Hostia sa cítia oddýchnutí a plní energie na celý deň. Tento matrac používam súkromne už tri roky, a pri výbere do zariadenia bola naša voľba úplne jasná. Jediná nevýhoda matraca je jeho návykovosť, teda na inom matraci sa už tak dobre nevyspím.
Presne podľa mojich očakávaní
- MeeGaa a teplý
Není tvrdý do 80kgLen som si musel zvykať naň ako keby som v inej posteli spal :)
Veľmi ochotný zákaznícky servis.
Výborne poradili, vysvetlili a odporučili.
Veľká spokojnosť s matracom. Rýchla doprava. Produkt -matrac- jednoznačne odporúčam.
Spokojnosť
spokojnosť
- zatiaľ som s produktom spokojný
Matrac dorazil .Niet nad čím rozmýšľať. Dobrá kvalita aj cena. Veľmi spokojný.
- Pomer cena/kvalita
- Super myslím za tú cenu
- Vysoký
- Akurát tuhý
- Pohodlný
- Kvalitný
Kupovali sme netradičný rozmer 80x190, tak sme radi, že ho mali. Matrace sú super.
Na matraci sa dobre leží,odporúčam.
- Pohodlie dore sa nám spí, vybrali sme si najlepšie.
Sme veľmi spokojní, kvalitné materiály odporúčame
- takýto matrac som dlho hľadala
Reakcia značky Ecomatrace
Dobrý deň, ďakujeme Vám za nákup. Budeme sa tešiť na ďalšiu našu spoluprácu.
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »